Klinik İhtiyaç

Ultrason kılavuzluğunda gerçekleştirilen prosedürlerin güvenli ve başarılı performansı, ayrıntılı bir anatomi bilgisi ve iğne ucunun her zaman nerede olduğunun anlaşılmasını gerektirir. İkincisi, özellikle yeni başlayanlar için iğne ve probların manipülasyonuna bağlıdır. İğne ucunun görselleştirilmesi, bazen elde edilemeyen ultrason ışını ile hizalanmayı gerektirir. Öyle olsa bile iğnenin fiziksel özellikleri ve teknolojideki kısıtlamalar görüşü engelleyebilir.

Klinik Çözümler

Klinisyenlerin ultrason sürecinde kendilerini destekleyen, yönlendiren araçlara sahip olmasının ve güvenlerini artırmanın ne kadar önemli olduğunu anlayan Esaote, standart bir B-modunun özel bir görüntü kompozisyonunu uygun şekilde cihaz ile birleştirerek iğne görünürlüğünü artıran bir teknoloji geliştirmiştir.  

Prosedürlerin çoğu yüzeyel dokuda gerçekleştirildiği için lineer bir prob kullanılmaktadır. Algoritma, kullanıcının giriş tarafına göre 10, 20, 30 veya 40 derecelik bir açı seçmesine izin verir. İğnenin sokulması, yönlendirilen ışının yönünü gösteren referans çizgisine mümkün olduğunca dik olmalıdır. Gerçek zamanlı görüntüleme sayesinde, müdahale prosedürünün doğruluğunu artırmak mümkündür. Bu da daha iyi bir iş akışı ve gelişmiş hasta konforu ile sonuçlanır.

Klinik Görüntüler

klinik-goruntuler

  • Gerçek zamanlı görüntüleme sayesinde girişimsel prosedürlerde daha fazla doğruluk
  • Daha fazla hasta konforu
  • İyileştirilmiş iş akışı ve hasta verimi
  • Maliyet azaltma ve iyi bir yatırım getirisi